6 Mart 2011 Pazar

Pırasa yemegi tarifi

Malzemeler (4-5 kişilik)

750 g pırasa
2 orta boy havuç
1 su bardağı pirinç
1 tatlı kaşığı tuz
1 yemek kaşığı domates salçası
3-4 yemek kaşığı bitkisel yağ
1,5 su bardağı sıcak su

Hazırlık

- Bir tencerede ve salçamızı kavuralım kızdıralım sıvı yağ.

- ve's ve pırasa havuç ilave edelim biz önceden doğramış var.

- pırasa kavurduktan sonra sıcak su ölümüne ve eklemek pirinç kadar.

- pirinç kadar kısık ateşte pişirin yumuşak.

- Set tuz. Yemeğimizi pilav pişirilir, pişmiş havuç.

- İsteğe bağlı, Star limon yapabilirsiniz.Afiyet ile hizmet vermektedir.

Yemegi yaptıktan sonra yorum bırakmayı unutmayın valla küserim

Hiç yorum yok :