28 Mart 2011 Pazartesi

İmamın ordusu Nasıl indirilir?? indirmek sucmudur?

Bu Linki direk buraya koyup koymama konusunda cok düsündüm simdi bizide iceri atmasınlar diye ama yayınlayan her kimse yayınlamıs ve tüm sitelerde linkler dolasmakta ... yani upload eden ben olmadıgım icin bi sorun olacagını düsünmüyorum insallah bişey olmaz insanin okuyası yoksa bile merak ediyor kitap neden yasaklanır dercesine:):)

indirme linki

Arkadaslar acılan sayfada dowloand yazısına tıklayıp indire bilirsiniz upload eden kim bilmiyorum.. ama eger ücretli üyelikse bugun cok para kırdı :):): siz dowloand ettikce o para kazanıyordur :D


internette şu anda fellik fellik arıyorum bu kitabı. Henüz izine rastlayamadım ama çalışmalarım hala devam ediyor. En son okuduğum kitap cin ali olmasına bakmayarak bu kitabı bulursam bir solukta bitireceğime inanıyorum. Yasak olan şeyler insana daha çekici gelir kesinlikle. Bir de aklıma şu soru geliyor. diyelim ki kitabı buldum. Yaklaşık olarak internette 4 tane sitem var. Bunlara günlük girilme oranı 5.000 kişinin üstünde. Bir dağıtsam bütün türkiye’ye yayılır. Acaba beni de içeri alırlar mı? Cidden bu sorunun cevabını çok merak ediyorum. Ali kırcanın pornosunu paylaşım programlarından alıp internete ben koymuştum. Kimse cesaret edememişti çünkü. Gerçi yurt dışında olmamın bu cesarette etkisi büyük. Ali kırca’dan her hangi bir ihtar falan da almadım. Zaten utancından adam kameralara gözükmedi. Bir de bana dava açsa yerin dibine batardı uçkuruna sahip çıkamayan …. Neyse kitabın indirme linklerini bulursam ne yapacağımı düşünürüm. Belki bana da kodes görünür : )


Alıntıdır Kaynak: http://tespit blogspot com


İmamın ordusu kitabını indirmek yasakmıdır sucmudur?? benim nacizane düsüncem elbette suc teskil eder? ama neye karsı?? siz zaten neye karsı oldugunu biliyorsunuz ... basılmadan toplanan kitap nerde görüldüki?? nerde yasak olabilir anlayan anladı..


Hiç yorum yok :