MALZEMELER:
6 elma,
Toz şeker 6 çorba kaşığı,
2 su bardağı süt,
2 yemek kaşığı mısır nişastası,
1 yumurta,
3 yemek kaşığı margarin
1 çay kaşığı vanilya,
su
HAZIRLANIŞI:
Elma soyulur, yıkanır. Satır, sondaj altındaki parçalar "oyacakla"çekirdek evleri çıkarılır.
• Elma tencereye yerleştirilir. 1 bardak su ile 3 yemek kaşığı şekereklenir. Yumuşayıncaya kadar pişirin.
• elma plakaları yukarı bakacak boş tarafı konur, pişirilir.
• tencereye 3 yemek kaşığı şeker, nişasta ve yumurta sarısı konur.Süt yavaş yavaş ezilmiş dökülür.
Yangının ardından • yerleştirilir. Pişmiş tutarlılığı kadar "Pudding". "
Yangın indirdikten sonra •, yağ ve vanilyayı karıştırın koymak.
• Hafif elma Soğuduktan sonra iyice çukurları doldurdu.
Bu servis edilir kadar • muhallebi kenarlarını artırılması.
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder