31 Mart 2011 Perşembe

Ahmet Şık imamın ordusu internette yayınlandi İşte Link

İndirme Linki sayfanın altındadır
Ahmet Şık'ın, taslağı polis tarafından toplatılan kitabı "İmamın Ordusu" internette hızla paylaşılıyor. Paylaşımın amacı ise "...düşünce özgürlüğünün savunulması yönünde bir katkı…" olarak ifade edildi. Başsavcılık ise, kitabın internette yayınlanması üzerine inceleme başlattı.
Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanan Ahmet Şık'ın yazdığı ancak henüz basılmayan kitabı "İmam'ın Ordusu" ile ilgili olarak polis İthaki Yayınevi ile Radikal Gazetesi'ni aramış ve mevcut kitaptaslaklarını almıştı. Uzun zamandır tartışılankitap "İmamın Ordusu" internetten paylaşıldı. 298 sayfa olan taslağın ilk sayfasında Şık'ın tutuklanırken söylediği "Dokunan Yanar" sözleri, "Cemaat Emniyet'te nasıl örgütlendi?" alt başlığıyla yer alıyor. Kitabın internette yayınlanmasındaki amaç şöyle açıklandı: "Ahmet Şık'ın yazdığı ve çalışma başlığı "İmamın Ordusu" olan kitabı şu anda "Dokunan Yanar" başlığıyla ekranlarımızda… Kitabın sahte kopyalarının elektronik ortamlarda dolaştığı şu günlerde, okurların "kitabın aslı"nı okuma olanağının sağlanmasını demokratik bir görev, düşünce özgürlüğünün savunulması yönünde bir katkı olduğu inancındayız. Kitabıinternet ortamında yaymamızın tek nedeni ve amacı bundan ibarettir…" İnceleme başlatıldı Bu arada, kitap taslağının internette bir sitede yayınlanması üzerine, özel yetkili İstanbul Cumhuriyet Savcısı Hakan Karaali inceleme başlattı.

Herhangi bi yasal sorun olabilme olasılıgına karsı sayfamızda yayınlıyamıyoruz ama twiteri canlı takip edip indirme linkini bulabilirsiniz

Bu Linki direk buraya koyup koymama konusunda cok düsündüm simdi bizide iceri atmasınlar diye ama yayınlayan her kimse yayınlamıs ve tüm sitelerde linkler dolasmakta ... yani upload eden ben olmadıgım icin bi sorun olacagını düsünmüyorum insallah bişey olmaz insanin okuyası yoksa bile merak ediyor kitap neden yasaklanır dercesine:):)

indirme linki
Arkadaslar acılan sayfada dowloand yazısına tıklayıp indire bilirsiniz upload eden kim bilmiyorum.. ama eger ücretli üyelikse bugun cok para kırdı :):): siz dowloand ettikce o para kazanıyordur :D
İmam’ın Ordusu.zip ,imaminordusu kitabını indir,Imamin Ordusu nerden indire bilirim,imamın ordusu pdf,imamın ordusu full,imamın ordusu imamın ordusu hotfile,imamın ordusu indirenler,dokunan yanar full indir,dok


haberortakoy.com,aksaray ortaköy haber sitesi,haberortakoy.com internet haberi

Haberortakoy.com ortakoyun yeni haber sitesiymis:)) iyi bakalım hayırlı olsun !.. zaten 2 ay sonra kapanır:D

ortakoy haberlerini size burdan versemmi acaba hem googlede ben üste cıkarım nasılsa:D en azından ilk sayfa kesin cıkarım?? bi cıkalımda listelere denicez:D

28 Mart 2011 Pazartesi

2011 YGS Soru ve Çözümleri

2011 YGS Soru ve Çözümleri



.pdf formatlı soru ve cevaplar



http://filekeen.com/hx0mhnz6bwqf/2011.YGS.rar.html

Konuyla ilgili sözcükler: Ygs 2011 cevapları,ygs 2011 sonuçları,ygs 2011 konu dagılımı,ygsde cıkan sorular ,ygs 2011 puan hesaplama ,cıkmıs sorular,cevap anahtarı,2011 ygs taban puanları tercih robotu

İmamın ordusu Nasıl indirilir?? indirmek sucmudur?

Bu Linki direk buraya koyup koymama konusunda cok düsündüm simdi bizide iceri atmasınlar diye ama yayınlayan her kimse yayınlamıs ve tüm sitelerde linkler dolasmakta ... yani upload eden ben olmadıgım icin bi sorun olacagını düsünmüyorum insallah bişey olmaz insanin okuyası yoksa bile merak ediyor kitap neden yasaklanır dercesine:):)

indirme linki

Arkadaslar acılan sayfada dowloand yazısına tıklayıp indire bilirsiniz upload eden kim bilmiyorum.. ama eger ücretli üyelikse bugun cok para kırdı :):): siz dowloand ettikce o para kazanıyordur :D


internette şu anda fellik fellik arıyorum bu kitabı. Henüz izine rastlayamadım ama çalışmalarım hala devam ediyor. En son okuduğum kitap cin ali olmasına bakmayarak bu kitabı bulursam bir solukta bitireceğime inanıyorum. Yasak olan şeyler insana daha çekici gelir kesinlikle. Bir de aklıma şu soru geliyor. diyelim ki kitabı buldum. Yaklaşık olarak internette 4 tane sitem var. Bunlara günlük girilme oranı 5.000 kişinin üstünde. Bir dağıtsam bütün türkiye’ye yayılır. Acaba beni de içeri alırlar mı? Cidden bu sorunun cevabını çok merak ediyorum. Ali kırcanın pornosunu paylaşım programlarından alıp internete ben koymuştum. Kimse cesaret edememişti çünkü. Gerçi yurt dışında olmamın bu cesarette etkisi büyük. Ali kırca’dan her hangi bir ihtar falan da almadım. Zaten utancından adam kameralara gözükmedi. Bir de bana dava açsa yerin dibine batardı uçkuruna sahip çıkamayan …. Neyse kitabın indirme linklerini bulursam ne yapacağımı düşünürüm. Belki bana da kodes görünür : )


Alıntıdır Kaynak: http://tespit blogspot com


İmamın ordusu kitabını indirmek yasakmıdır sucmudur?? benim nacizane düsüncem elbette suc teskil eder? ama neye karsı?? siz zaten neye karsı oldugunu biliyorsunuz ... basılmadan toplanan kitap nerde görüldüki?? nerde yasak olabilir anlayan anladı..


20 Mart 2011 Pazar

Facebook Neden Kapanıyor face ne zaman kapatılacak Face Kapanıyormu

Facebook Neden Kapanıyor Face ne zaman kapatılacak ? facebook kapanıyormu? facebooktan yapılan acı... Devami »

Yılmaz erdogan etme siirini dinle

Yılmaz erdogan etme siirini dinle Devami »

duydum ki bizi bırakmaya azmediyorsun etme fon
müziği dinle, duydum ki bizi bırakmaya azmediyorsun etme yılmaz erdoğan dinle,
duydumki bizi bırakmaya azmediyorsun etme yılmaz erdoğan, etme dinle, etme şiir
dinle, etme şiiri dinle, ETME ŞİİRİ TAMAMI DİNLE, etme şiiri yılmaz erdoğan
dinle, etme şiirini dinle, etme sözleri yılmaz erdoğan dinle, etme yılmaz
erdoğan dinle, yılmaz ardoğan etme şiiri dinle, yılmaz erdaoğan etme dinle,
yılmaz erdoğan dinle etme, yılmaz erdoğan erme dinle, yilmaz erdogan etme dinle,
yılmaz erdoğan etme mp3 dinle, yılmaz erdoğan etme şiiri dinle, yılmaz erdogan
etme şiiri full dinle, yilmaz erdogan etme sozleri, yılmaz erdoğan etme sözleri
dinle, yilmaz erdogan etme video, yilmaz erdogan mevlana dinle, yılmaz erdoğan
şiirleri dinle etme, yılmaz erdoğan şiirleri etme dinle, yilmaz erdogan yeni
siir dinle

17 Mart 2011 Perşembe

fatalshare.com ve ozanTi.Net Ödüllü Makale Yarışması

fatalshare.com ve ozanTi.Net Ödüllü Makale Yarışması

fatalshare.com ve ozanTi.Net
Ödüllü Makale Yarışması

Merhaba Arkadaşlar Düsünüyorum ama yazacak bişeyler yok:D ilk sayfaya gelecegimi sanmam ama denemekten kaybedecek bişey yoktur...
Bu yarisma Tek Link film İndir Ve ozanTi Net Tarafından sürdürülmektedir...

fatalshare.com ve ozanTi.Net Ödüllü Makale Yarışması
herkeslere başarılar


15 Mart 2011 Salı

Durufm,Duru Fm , Radyo Duru,Canli Radyo, Dinle Online Durufm Dertsiz Radyo

Baran Bozlak Hasret Türküleri uzun havalar Ve aradıgınız her telden yayın arsivi sadece burada...
Radyo Durufm Flatcast... Radyo Dinlemek İçin tıkla »

durufm,radyo duru,durufm dinle,durufm flatcast,radyo durufm,durufm canli,radyo dinlemek istiyorum, canlı radyo,bozlak radyo,radyofm,durufmradyo,dertsizradyo dinle,hakan.68,demir_,durufm flatcast radyosu,dertsizradyo durufm dinle,durufm.gen.tr,dertsizradyo.com,duru_fm1.blogcu.com,canli radyo,radyo frekansları,istekli radyo,canlı radyo,bilgisayarımda müzik dinlemek istiyorum,müzik dinleme,kota doldurmadan radyo dinle,durufm.gen,durufm blogcu,duru_fm,radyo duru,internet radyosu,yöresel radyolar,ic anadolu dertli radyo,uzun hava radyoları,

13 Mart 2011 Pazar

İbrahim Tatlıses öldü mü haberleri detay (Tıklayın)

İbrahim Tatlıses öldü mü haberleri detay (Tıklayın)
İbrahim Tatlıses silahlı saldırı sonucu hastaneye kaldırıldı. İbrahim Tatlıses ölmedi ancak İbrahim Tatlıses'in sağlığı ciddiyetini koruyor.


İbrahim Tatlıses silahlı saldırı sonucu yaralandı. Sanatçı İbrahim Tatlıses'in Kağıthane Sanayi Mahallesi'nde silahlı saldırıya uğradığı öğrenildi.

Şişli'de silahlı saldırıya uğrayan İbrahim Tatlıses'in durumunun ağır olduğu öğrenildi. Saldırıda, Tatlıses'in yardımcısı olduğu belirtilen Buket Çakıcı'nın da yaralandığı bildirildi. İbrahim tatlıses'in 2. bir ameliyata alındı. Tatlıses'in 2. kez alındığı ameliyat yaklaşı 3 saat sürecek.

OLAY YERİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER İÇİN BURAYA TIKLAYIN

İddialara göre, ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Şişli'de saat 00.00 sıralarında kimliği belirsiz şahısların silahlı saldırısına uğradı.

Uzun namlulu silahlarla uzun mesafeden gerçekleştirilen saldırıda Tatlıses ile yanında bulunan ve yardımcısı olduğu belirtilen Buket Çakıcı da yaralandı.

Tatlıses ve Çakıcı, ilk olarak Özel Levent Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılar, buradan ambulansla Özel Maslak Acıbadem Hastanesi'ne sevk edildi. Sevk sırasında Tatlıses'in korumaları görüntü almaya çalışan basın mensuplarına saldırdı. Acıbadem Hastanesi'nde ameliyata alınan İbrahim Tatlıses ve Buket Çakıcı'nın durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Olay yerini emniyet kordonuyla çeviren polis, detaylı delil araştırması yaptı. Olay yerinde çok sayıda uzun namlulu silaha ait mermi kovanları bulundu. Polis, saldırıyı gerçekleştiren ve siyah bir otomobille kaçan failleri yakalamak için çalışma başlattı.

Sevenleri ve yakınları hastaneye akın ederken Tatlıses'in oğlu İdo ve Derya Tuna hastane önünde sinir krizi geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, İbrahim Tatlıses'in Şişli'de bir araçtan uzun namlulu silahla ateş edilmesi sonucu yaralandığı bildirildi.

Özel Levent Hastanesi'ne kaldırılan ünlü sanatçı daha sonra Maslak Acıbadem Hastanesi'ne sevk edildi.

Bu arada, İbrahim Tatlıses sevk edilirken korumaları basın mensuplarına saldırdı.

İbrahim Tatlıses'in başı fena dertte!

Jeti satan firma 1 milyon 860 bin lira tutan alacağı için sanatçıya dava açtı

Daha önce iki jet alıp satan İbrahim Tatlıses'in '3 milyon dolara aldım' dediği üçüncü jetini 1 milyon 50 bin dolara aldığı, ancak parasını da ödemediği ortaya çıktı. 1991 yapımı 9 kişilik Beecjet 400 A model RK-18 seri numaralı jetin parasını ödemeyen sanatçıya icra takibi başlatıldı.

Sanatçının avukatı icra takibine itiraz edince takip durdu. Jeti satan firma da 1 milyon 860 bin lira tutan alacağının yanı sıra sanatçı aleyhinde yüzde 40 icra-inkar tazminatına hükmedilmesi ve malvarlığına ihtiyati tedbir konulması istemiyle dava açtı. Ünlü türkücü, Beecjet 400 A model üçüncü jeti almadan önce, "Seyahat etmediğim günlerde uçak hava taksisi olarak hizmet verecek. İyi para kazanacağım" diye konuşmuştu.


Kaynak:haberaktuel.com

12 Mart 2011 Cumartesi

Vatan Tv Frekansı Vatan Tv Türksat uydusunda, 11176 frekansında, 2200 Sembol oranında, dikey (karışma) pozisyonunda ve 3 / 4 FEC parametreleri Ile yay


Vatan Tv Türksat uydusunda, 11176 frekansında, 2200 Sembol oranında, dikey (karışma) pozisyonunda ve 3 / 4 FEC parametreleri Ile yayına başlamıştır.

Hotbird uydusundaki ŞİFRESİZ erotik kanallar ve frekansları ... Devami »)?--> Çizgilerle ayrılan kanallar tek frekans üzerinden yayın yapmaktadır.&n

AÇILACAK SAYFADA SAĞ ÜST KÖŞEDE 5 SANİYE SONRA 
REKLAMI GEÇ BUTONU ÇIKACAKTIR ONA BASIP
 ŞİFRESİZ KANALLAR SAYFASINA GİDEBİLİRSİNİZ
Hotbird uydusundaki ŞİFRESİZ erotik kanallar Tıkla

Astra uydusundaki Şifresiz Erotik kanallar tıkla

2011 Asya Kupası kanal frekansları


Katar'ın ev sahipliği yaptığı 2011 Asya Kupası'nı yayınlayacak kanallar ve Uydu frekansları su şekildedir:

( Not: Hotbird 8 (13 Derece) uydusundaki Al Jazeera Sport Global kanalını öneriyoruz. Özellikle Çünkü met kanal hem sifresiz hem de dil seçeneklerinden dili etimolojisi olarak ayarlayabiliyorsunuz.)

Hotbird 9 (13 Derece)
Al Jazeera Sport 10>> 11,296 H 27500 3 / 4 (Şifreli: Viaccess 4.0)
Al Jazeera Sport 4>> 11,296 H 27500 3 / 4 (Şifreli: Irdeto 2,0)

Hotbird 8 (13 Derece)
Al Jazeera Sport Global>> 12,015 H 27500 3 / 4 ( sifresiz )

Nielsat (7 Derece)
Al Jazeera Sport 1>> 12,284 V 27500 3 / 4 ( sifresiz )
Al Jazeera Sport Global>> 12,284 V 27500 3 / 4 ( sifresiz )

Asagidaki kanallarin tümünde yayinlar sifreli olarak gösterilmektedir.
Eurosport 2 Bundesliga
Eurosport 2 Fransa
Eurosport 2 Almanya
Eurosport 2 International
Eurosport 2 Nordic
Al Jazeera Sport HD1

Sirius 4.8 E uydusundaki erotik kanallar ve frekansları


... Devami »)?-->

sirius uydu kanalları, 6 adet kanaldan olusmaktadır

.Spice 11823 Vertical (Dikey) 27500 3/4 (Videoguard)

pl#ay-boy TV 11977 Vertical (Dikey) 2750... Devami »

Sirius 4.8 E uydusundaki erotik kanallar ve frekansları

Sirius uydusundaki erotik kanallar Tıkla

sirius uydu kanalları, sirius kanalları, Erotik kanal frekanslari, erotik kanal frekans, uydu erotik, sirius kanalları izle, sirius uydu kanalları izle, erotik uydu kanalları, sirius erotik kanallar, erotik kanallar izle

Astra 19.2 E uydusundaki erotik kanallar ve frekansları

19.2 E konumundaki Astra uydusunda yayın yapan erotik kanalların Devami>>

uyduda erotik kanallar, uyduda erotik kanal, canli tv izle astra, astra kanalları, sifresiz erotik kanal frekanslari, Astra erotik kanallar, uydulardaki erotik kanallar, erotik kanallar hangi uyduda, uydu erotik kanal, Sıfresız erotık kanal frekansları

11 Mart 2011 Cuma

CuteFtp Pro v8.3.2 Türkçe Full

Ftp programları içinde en kullanışlı en pratik ve en hızlı olanıdır.Webmasterler bunu iyi bilir  Sekme desteği, çoklu site yöneticisi, kullanıcı dostu arayüzüyle bu ftp piyasasının kralıdır. Program orjinal Türkçedir, Pro sürümdür, Tam sürümdür.
 

SpeedConnect Internet Accelerator v8.0 Full

SpeedConnect Internet Accelerator, internet bağlantınızı ve ilgili aktiviteleri optimize etmek ve hızlandırmak amacıyla tasarlanmış bir Windows uygulamasıdır.Daha hızlı internet bağlantısı, daha hızlı sörf ve e-posta,Daha hızlı indirme ve daha hızlı çevrimiçi oyun oynama imkanına kavuşacaksınız. Mevcut internet bağlantınızı kolay,güvenli ve hızlı bir biçimde optimize edin.